Cum platesc

Prin plata ramburs se achita valoarea produselor si a transportului calculat in momentul livrarii coletului, in numerar.
Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro. Pgift.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Plata la magazin se face numerar sau cu card.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrarea produselor

Livrarea se realizeaza in 24-72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre Perfect Gift ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier, dupa confirmarea comenzii.
Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00 .
Taxa de transport Fan Courier este calculata automat de site la alegerea locatiei dvs. Costul transportului este afisat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii.

Produsele pot fi ridicate personal din magazinul nostru de pe str.Dornei, nr.32, Bistrita, jud.BN, Romania fara cost de transport.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .